در این بلاگ میخوام تجربه ی خودم رو از آشپزی براتون شرح بدم . همراه من باشید ،..

۲ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

درست کردن کاپوچینو در خانه

نوشیدن یه فنجون کافه اول صبحی برای همه واجبه ! این صحبتیه که مدیر ما زمانی که تو شرکت کار میکردم هر روز صبح بهش اشاره داشت ! استفاده از کافه ای که دارای کافئین هست میتونه خواب رو از سر افراد بپرونه و همین باعث افزایش تمرکز و قوای کاری افراد بشه !

این کافه هم میتونه یه قهوه ی تلخ باشه و هم میتونه یه کاپوچینو خیلی ساده و خوشطعم ! درس کردن کاپوچینو چند روش داره . طرز تهیه کاپوچینو با آب جوش که خیلی راحته و کاری رو نمیخواد انجام بدید ! کافیه کاپوچینو اماده رو بریزید رو اب جوش J خیلی ساده بود نه ؟

در طرز تهیه کاپوچینو به دلیل اینکه نیاز به کف روی نوشیدنی داریم از شیر هم باید استفاده بشه ولی اگه نمیخواد کف کنه و همونجوری میخواد استفاده کنید باید از یه طعم دهنده براش استفاده کنید که دارای شیر باشه که طعم شیری بگیره نوشیدنی . وگرنه تفاوتی با کافه میکس نخواهد داشت.

دستگاه های مختلفی هست که امکان درس کردن کاپوچینو و قهوه رو بسیار آسان براتون فراهم میکنه و استفاده از اونها میتونه تو طعم دار کردن نوشیدنی نیز خیلی تاثیر گذار باشه. برای مثال نوشیدنی هایی که تو کافی شاپ ها درس میکنن به دلیل اینکه توسط دستگاه دم کشیده میشه و اماده میشه طعم متفاوتی داره که خیلی خوب میشه بو و عطر قهوه رو ازش برداشت ! برای همین هست که نوشیدنی های کافی شاپی خیلی خوشمزه تر هستن و طرفدارای بیشتری دارن !

تو خونه ولی نمیشه بدون دستگاه همچون نوشیدنی هایی درس کرد . اما با روش های مختلفی که وجود داره میشه با حداقل امکانات هم نوشیدنی خوبی رو درس کرد .

مهم توجه به دم کشیدن صحیح نوشیدنی هست . برای مثال وقتی میخواد قهوه ی فوری رو اماده کنید بهتره اول کار یکم اب داغ به قهوه ته لیوان بزنید و اجازه بدید 45 ثانیه تا 1 دقیقه شوک به قهوه ها وارد بشه و قهوه ها اماده بشن سپس اب داغ رو بریزید روش .

این روش در طعم خوب نوشیدنی به صورت مستقیمی تاثیر داره و همینطور میتونه با ازاد کردن سریعتر کافئین تاثیر مستقیمی هم بر کیفیت نوشیدنی بزاره و سریعتر مانع از خستگی شما بشه .

با توجه به تمامی این تفاصیل استفاده از نوشیدنی هایی مثل کاپوچینو به صورت روزانه باید با رعایت کامل اصول سلامتی انجام بگیره . بیشتر توصیه میشه که از شیر استفاده بشه و از شکر در نوشیدنی های مختلف استفاده نشه چون شکر میتونه باعث بالارفتن قند خون بشه و مشکلات زیادی رو در اینده برای کاربران درس کنه .

پیشنهاد میکنم به پست طرز تهیه کیک خیس هم مراجعه کنید و این نوشیدنی خوشطعم رو همراه یه کیک خیس خوشطعم درس کنید و کلی لذت ببرید ازش . مطالب خوش آشپز رو پیگیری کنید و همیشه همراه ما بمونید ، کلی اموزش های تجربی خوشگل داریم.

۱۸ شهریور ۰۰ ، ۱۲:۰۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهسا محمدی

کنافه چیست و چه طعمی دارد ؟

کشور ترکیه با توجه به مرز گسترده ای که با ایران دارد و شباهت های مذهبی و فرهنگی بسیار ، یکی از مهمترین مراکز گردشگری و تفریحی برای ایرانیان می باشد. از این رو هر ساله در مناسبتهای مختلف تعداد بسیاری از هموطنان عزیزمان برای گشت و گذار به این کشور مسافرت می کنند.

غذاهای متنوع و خوشطعم که اتفاقا بسیاری از انها به مذاق ما ایرانی ها نیز خوش می آید از مهمترین مواردی می باشد که در سفر به ترکیه لذت بردن از انها ضروری است ! بهتر است پیش از اقدام به سفر به خوبی با برخی از این غذا ها اشنا شده تا احیانا به قولی این غذاها و دسر های لذیذ از کفتان نرود !

یکی از این غذاها کنوفه می باشد . کنوفه به در عربی به آن کنافه نیز گفته میشود از رشته های کادایف و شیره و پنیر تهیه می شود . غذای بسیار سنگینی است که در سرو آن از چای سنتی و یا بستنی نیز استفاده میشود . به دلیل سنگین بودن غذا غالبا چندنفر یه تکه پیشنهاد مناسبتری هست تا یه نفر یه بشقاب ! چرا که در صورتی که این مدلی غذا رو سفارش بدید بعیده اون روز بتونید غذای دیگه ای بخورید ! کالری این غذا به شدت بسیار زیادی بالاست ! اصلا رژیمی اینا نیست و برای افرادی که دیابت دارن اصلا گزینه ی مناسبی محسوب نمیشه !

در تهیه ی این دسر از پنیر هم استفاده میشه که غالبا از پنیر پارمیزان که شوری نداره استفاده میکنن و کش خیلی خوبی هم میاد به پنیر !

از دیگر مواردی که میشه اشاره کرد نوع پخت این دسر هست که اگه تو تنور استفاده پخته بشه خیلی هم خوشطعمتر میشن ! با این شرایط یه کنوفه درجه یک خوشطعم خواهید داشت ! تو ترکیه فروشگاه های مختلفی برای پخت کنوفه هستن که کنوفه رو با افزودنی های مختلفی سرور میکنن. یکی از این افزودنی ها که پایه ثابت کنوفه هم هست پسته هستش ! پسته به میزان زیادی رو کنوفه ریخته میشه و یه طعم دهنده ی ملس به این غذا حساب میشه !

تو بعضی از شهرهای ترکیه ، پسته حتی داخل کنوفه هم ریخته میشه که بهش کنوفه پسته ای میگن ! پسته های استفاده شده در این کنوفه ها اکثرا از پسته های تولیدی ترکیه هست که اندازه ی کوچیکی دارن و قابل قیاس با پسته های کرمون ما نیستن !

خلاصه اینکه اگه رفتید سمت ترکیه ، اصلا کنوفه رو فراموش نکنید ! تو ایران خیلی کم پیدا میشه و تو بعضی از شیرینی پزی های مخصوص ترکیه ای شهرهای اذربایجان شاید گیر بیاد ! تهران هم ممکنه گیر بیاد ! باقی شهرها خیلی سخته ! البته اهواز هم ممکنه گیر بیاد که بهش میگن کنافه و پنیر کمتر میریزن ! کش کمتری میاد !

یکی دیگه از غذاهای ترکیه ای باقلوا هست که میتونید در موردش در پست درست کردن باقلوا بخونید . من همیشه سعی میکنم مطالب جدید و جذابی رو تو بلاگ khoshashpaz براتون اماده کنم. همراه من باشید ...

۰۳ شهریور ۰۰ ، ۱۴:۰۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهسا محمدی